ВОЗАЧ НА КАМИОН (м/ж/д)

За нашите реномирани клиенти и партнери со седиште во Bretten Германија, бараме:

ВОЗАЧ НА КАМИОН (м/ж/д)

📍 Локација: Bretten, Германија

КАНДИДАТИТЕ ТРЕБА ДА ПОСЕДУВААТ:

 • Возачка дозвола од „C“ „CE“ категорија;

 • Европска или Mакедонска возачка дозвола + европски Код 95  

ШТО НУДИМЕ:

 • 160-168 работни часа месечно, со можност за прекувремена работа

 • Саатнина од 16€ бруто + додатоци за прекувремена работа

 • Договор склучен директно со германска фирма

 • Договор за работна виза за кандидатите кои доаѓаат од држава, која не е членка на ЕУ

 • Сместување

АПЛИЦИРАЈ ВЕДНАШ

Сара Костова

Лице за контакт
apliciraj@trio-personal.de
+49 7252 974 21 60
+49 1520 333 00 46

Го поттикнавме вашиот интерес?

Со нетрпение ја очекуваме вашата апликација или вашата посета во канцелариите на Трио. За подетални информации, ви стоиме на располагање и телефонски!

Ве молиме имајте предвид дека за жал не можеме да враќаме никакви документи за аплицирање по пошта. Исто така не можеме да ги надоместиме трошоците за аплицирањето и патните трошоци како дел од вашата апликација. Ве молиме за разбирање.

ФОРМУЛАР ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

  captcha

  НАШАТА МИСИЈА

  Ние се залагаме за „фер работа“, што значи еднаква плата за еднаква работа, договори за трајно вработување и правична соработка. За да ја постигнеме оваа цел, ги поддржуваме компаниите, барателите на работа и нашите вработени со сеопфатен опсег на услуги и индивидуална поддршка.